Balcoane fier forjatbalcon fier forjat

Executam mai multe modele si forme de balcoane din fier forjat, care vor da o nota de  eleganta in plus locuintei dumneavoastra.Balcoanele din fier  forjat realizate de firma noastra au diverse dimensiuni,iar materialul folosit este de de cea mai buna calitate executata cu forja traditionala in urma consultarilor specialistilor cu clientii.

 Punem la dispozitia dumneavoastra prin prelucrare fier forjat o multitudine de articole metalice artizanale: scari din fier forjat, scaune si canapele, usi ornamentale sau balustrade din fier forjat.

 Balustradele din fier forjat contribuie la designul interior al locuintei dumneavoastra, iar noi executam orice model de balustrade la preferinta clientului in Bucuresti si imprejurimi.

balustrada din fier forjat artizanal
Balustrada din fier forjat model Congo
balcon din fier forjat artizanal
Balcon din fier forjat model Congo

 Alegeti balconul din fier forjat potrivit

Sunteti in cautarea unui balcon din fier forjat aparte? Daca doriti un model diferit de cele standard, exista posibilitatea confectionarii unui balcon din fier forjat la comanda, care sa se adapteze nevoilor dumneavoastra, special conceput pentru a va satisface proiectului dumneavoastra.


De ce sa alegem balustrade din fier forjat si nu din alt material? Pentru ca sunt usor de intretinut, are o durata de viata mai mare decat alt material, este flexibil si adaptabil oricarui model.

Avantajul unei balustrade din fier forjat este ca se intretine usor, nu se fisureaza, nu se sparge, nu se zgarie ca alte materiale, are o rezistenta maxima la variatii de temperatura si in plus confera un aspect placut locuintei dumneavoastra