Cauta in site:
Ce balustrade ati prefera in locuinta dumneavoastra?
Posta noutati
Pentru a fi permanent la curent cu ultimele oferte lansate de noi, va puteti inscrie adresa de e-mail in casuta de mai jos.

A A A

Mobilier fier forjat Bucuresti

Mobilier din fier forjat Bucuresti


Transformati-va casa intr-un loc plin de eleganta si rafinament. Frumusetea pe care mobilierul din fier forjat o confera spatiului este de neegalat.


Firma noastra este situata in Bucuresti, insa ne adresam si prelucram mobilier din fier forjat pentru toata tara. Indiferent de articolele de mobilier din fier forjat pe care le doriti, OLIVIA va pune la dispozitie o mare varietate de confectii, precum : paturi, mese, sau scaune si canapele din fier forjat.


De asemenea, pentru accesorizarea interiorului sau exteriorului casei dvs, echipa noastra cu vechime de peste 12 ani prelucreaza si decoratiunu din fier forjat, precum suport reviste sau ziare, suport pentru plante sau candelabre si lampi.


Transport si montaj mobilier din fier forjat Bucuresti


Firma noastra ofera si servicii de transport mobilier din fier forjat in Bucuresti si imprejurimi ( pretul difera in functie de distanta).


Totodata, daca aveti nevoie de consultanta in alegerea pieselor de mobilier din fier forjat potrivite cu interiorul case dvs sau de montarea confectiilor, echipa noastra de specialisti in feronerie artizanala va sta la dispozitie.


Contactati-ne pentru a plasa comanda dvs de mobilier din fier forjat.